Onderhoud

Uw tuin vraagt aandacht en onderhoud op het ritme van de seizoenen. De gespecialiseerde tuinmannen van Tuinen DS onderhouden uw tuin met een hart voor de natuur. We besteden de nodige zorg aan uw planten, gras, begroeiing, vijver, bomen en bloemen. 

Wilt u uw tuin éénmalig een groot lenteonderhoud geven? Of zoekt u een professional om wekelijks of tweewekelijks uw tuin te onderhouden in Oost- en West-Vlaanderen? Wat uw wensen ook zijn, het professionele en flexibele team van Tuinen DS zorgt ervoor dat uw tuin altijd piekfijn voor de dag komt.

Na verloop van tijd kan het gebeuren dat uw paden, bloemperken en borders er verwilderd bij komen te liggen. Weer, wind en de tand des tijds kunnen de schoonheid van uw tuin stevig beïnvloeden.
Gelukkig is er Tuinen DS om uw tuin van A tot Z te renoveren.

 

 

 

U kent het gezegde: een tuin is hard werken. Bij Tuinen DS hebben we onze eigen variant: een tuin is ontspannen én genieten.

Ook voor het onderhoud van jullie vijver kunt u bij ons terecht. Wij zorgen dat deze in optimale conditie wordt en dat ook blijft.
Een goeie filtering is een must voor elke vijver. Indien nodig bouwen we een betaalbaar filter ter plaatste, op maat van uw vijver.